Yıkıntı

Posted by cemo | Posted in | Posted on 19:23

Gecenin bir yarısı aniden bölünen uykudan mahmurlukla kalkıp aynda yıkıntıyı andıran bir suratla karşılaşmak ne derece ürkütücü bilemezsin.

İlişip yatağının kenarına yakarsın sigaranı daha ilk nefeste ihanet eder sana ciğerlerin böğürürcesine öksürme hissi kaplar bedenini de evdekileri endişelendirmemek için sıkarsın kendini adeta içine öksürürsün gerisin geri.

Kuruyan boğazını ferahlatmak için mutfağa doğru seyredersin.Demlikte kalan zehir gibi çayı ısıtır bir bardak içmeye çalışırsın ilk yudumda burulur için midene doğru akan acımsı tadıyla çayın.Daha çeyreğini dahi bitirmeden bardağı fırlatmak istediğin masaya bırakır usulca dönersin elinde sigaranla odana.

Son fırtları çekip basarsın kültablasına izmariti öldürmek istercesine bu arada sönmemiş alazı yakar parmağını eski dostun sigaranın,galiz küfürler edersin eline bulaşan küle ve umursamadan arkanı dönüp sarılırsın yorganına.

Aklına hayırsız dostların ve arkadaşların gelir kıyamazsın ah etmeye zihnini bulanıklaştıran kalbinden gelen bir şans daha ver komutuna karşı koyamazsın.Mantığını yine beyin kıvrımlarının tozlu boşluklarına mahkum edersin.

Yeniden dönmek istersin hayallerinle dolu rüyana mutlu olmayı dilersin, etrafının sevgi dolu dostlarla olduğu kimsenin üzülmediği masal alemine lakin sızar kalırsın.

İşte dün yaşananlar bundan ibaret.

Comments (0)